Home / ACTA Holiday Camps / Holiday Camp Itinerary

Holiday Camp Itinerary

SAMPLE ITINERARY: National Tennis Centre Summer Camp (10am-1pm)

Please take a look below at a sample itinerary for a day at one of our morning based holiday camps at the NTC. Please note that these programs vary from week to week.

10.00am Registration and Warm Ups
10.15am Academy Drills Session (45mins)
11.00am  Technical Work and Stroke Correction (30mins)
11.30am Short Break (10 mins)
11.40am Serving and Returning Practice (30 mins)
12.10pm Matchplay and Competition (30 mins)
12.40pm Team Games and Summaries (20 mins)
1.00pm Sign Out 
 
Parents Note:  Our camps at St George's College, Weybridge follow the same schedule listed above. 
 
Schedules for our ELITE CAMPS (10am-3pm) and TEENAGE CAMPS (10am-3pm) vary according to specific weeks of the year and the players participating.

Please note that parents wishing to stay for lunch at the NTC may do so after the camp has finished but please be aware that our coaches cannot look after the children on a parents behalf beyond the 1pm finishing time.







All bookings for Annabel Croft Tennis Academy (UK) will be handled by Claire Lewis Cole

Email: claire@annabelcrofttennis.com

Call: 0203 170 8393

Opening hours (all times GMT)
Monday - Friday 8.30am - 6.00pm
Saturdays Closed
Sundays and UK Bank Holidays Closed

Company Address

Annabel Croft Tennis Holidays
20 Mortlake High Street, Mortlake, London, SW14 8JN